Evenement: Holistisch opvoeden

#kinderen van nu# bewustzijn# in essentie

Een holistische training voor opvoeders en professionals die op zoek zijn naar meer verdieping, inzicht en bewustzijn in opvoeden.

Gedurende jarenlange pedagogische begeleiding van kinderen en hun ouders, het opvoeden van mijn eigen kinderen en geïnspireerd door diverse opleidingen die ik heb gevolgd en mensen die ik heb ontmoet, ben ik me bewust geworden van een aantal essentiële pijlers in het opvoeden van kinderen van NU. Vanuit het holistisch principe dat alles een is, in compleetheid en dat alles invloed heeft op elkaar, wil ik jullie met veel enthousiasme meenemen in een diepere laag in opvoeden. Vanuit meer bewustzijn verbinden met jouw essentie en met je kind geeft steeds meer ruimte en vrijheid in het opvoedproces. ‘Kinderen van NU luisteren niet naar wat je zegt, maar weten wat je bedoelt’

Tijdens deze unieke training leer je steeds helderder te onderscheiden wat het gedrag van je kind is, wat je kind nodig heeft, wat het je wilt vertellen en waarom dit misschien niet altijd lukt. Krijg inzicht in jouw eigen patronen/overtuigingen, maak verbinding met jouw werkelijke kern en vertrouw op je intuïtie; alles wat je al weet. Je kind als spiegel. Ik noem deze training holistisch omdat alle facetten vanuit dit principe worden aangeraakt; fysiek, gedachten, gevoelens, energie en intuïtie.

Gedurende deze afwisselende training, die bestaat uit 4 ochtenden, zal ik telkens starten met enige theorie, verschillende thema’s, is er ruimte voor casuïstiek, ga je ervaren/voelen op energetisch vlak, en is er ruimte voor specifieke vragen. Leer van elkaar, ervaar jouw persoonlijke proces en verkrijg nieuw inzicht!

Ben je nieuwsgierig en wil je gaan ervaren?
Wees er snel bij, er is slechts ruimte voor 6 personen.

De eerste training zal plaatsvinden op de volgende data:
vrijdag 27oktober van 8.30 uur – 13.00 uur –
vrijdag 3 november van 8.30 uur – 13.00 uur –
vrijdag 10 november van 8.30 uur – 13.00 uur –
vrijdag 17 november van 8.30 uur – 13.00 uur
 
Kosten: 375,- euro (inclusief koffie/thee/water en tussendoortje / handout
Aanmelden kan via: 
https://www.facebook.com/events/274332795385390?ref=newsfeed